TRAININGEN & WORKSHOPS

Onze aanpak is gericht op het verstevigen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van communicatievaardigheden. Zowel in de communicatie met anderen als in de communicatie met jezelf.

In onze trainingen en workshops richten we ons in eerste instantie op het vergroten van zelfbewustzijn. Dat is cruciaal als je je realiseert dat 95% van ons gedrag wordt gestuurd door ons onderbewuste. Om balans te vinden is het essentieel dat je ervaart waar je kracht ligt en wat je bewust of onbewust tegenhoudt om die kracht optimaal in te zetten. Hiermee ontstaat vertrouwen in jezelf, in wie je bent en wat je kan bereiken.

We werken met een methodische aanpak, waarbij we veel gebruik maken van ervaringsleer. De toegankelijke oefeningen bieden veel inzicht in je eigen gedrag en in jouw groeikansen. Oefenen gebeurt uiteraard niet alleen in de trainingsruimte. Je doet dit ook in je eigen omgeving. Wij volgen je progressie en ondersteunen je om je doelen te bereiken.

DISC kwadrant

Wat levert het op?

Voor de persoon

N

Je hebt meer balans en daardoor (innerlijke) rust. Je weet hoe je moet corrigeren als je disbalans ervaart.

N
Je bent zelfbewuster en zelfverzekerder, waardoor je stappen zet die je eerder niet durfde.
N
Je hebt energie en focus. Je bereikt meer met minder inspanning
N
Je bent wendbaarder waar je makkelijker met veranderingen en stress om kunt gaan.
N
Je weet hoe je op een respectvolle wijze je eigen grenzen kunt aangeven.
N
Je begrijpt anderen beter, waardoor je relaties zowel zakelijk als privé verbeteren.

Voor de opdrachtgever

N
een lager ziekteverzuim (een gelukkige medewerker is tot 50% minder vaak ziek)
N
Vitale medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit en goede samenwerking binnen teams.
N
Werkzoekenden zien meer mogelijkheden om aan de slag te gaan en hebben de focus om hun doelen te bereiken, waardoor gemeenten, andere uitkeringsinstanties en arbo-diensten sneller uitstroom naar werk realiseren.

Kortom, onze programma’s zijn geen kostenpost maar leveren geld op.

Duurzame resultaten

We focussen ons op duurzame resultaten. Omdat gedragsverandering tijd kost, adviseren wij programma’s van een aantal maanden, waarbij live en online training, huiswerkopdrachten en 1-op-1-coaching elkaar afwisselen.

De methodieken die we gebruiken zijn afhankelijk van de hulpvragen. We werken o.a. met Transactionele analyse, DISC, TMA en diverse methodieken om onbewuste overtuigingen bewust te maken en belemmerende overtuigingen weg te nemen.

Ons aanbod

Gecertificeerde trainers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze trainers niet enkel goed opgeleid, maar volgen zij ook jaarlijks bijscholing.

DISC certificering
DISC certificering
DISC certificering

JOUW DOELEN BEHALEN?

We kijken ernaar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe we je kunnen helpen jouw doelen te behalen. Om het ziekteverzuim van jouw bedrijf te verlagen of jouw persoonlijke balans te ontdekken.

Pin It on Pinterest