TMA ANALYSE

Met TMA je balans hervinden…

N

Wat past écht bij me?

N

Welke (werk)omgeving past bij mij?

N

Wat zijn mijn talenten?

Met een Talent Motivatie Analyse krijg je binnen en korte tijd een helder beeld van jezelf. Wat zijn jouw talenten, behoeften en drijfveren? De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet. Wat je energie geeft en wat juist energie kost. Waar je op je plek bent en waar niet. Kortom, TMA biedt moeie concrete handvatten om in balans te komen en te blijven.

TMA Analyse, zo werkt het!

De TMA analyse start met een wetenschappelijk gevalideerde uitgebreide vragenlijst. Deze kan je rustig vanuit huis invullen via het internet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een uur. In een persoonlijk gesprek van ongeveer 1,5 uur worden de uitslagen van de analyse met je besproken.

 Je kunt TMA zowel privé als zakelijk inzetten. Het wordt veel ingezet bij loonbaancoaching en om inzicht te krijgen op welke vlakken jij jezelf verder kunt ontwikkelen. 

De basisanalyse kan worden uitgebreid met een TMA-competentieprofiel en 360 gradenmeting.

TMA competentieprofiel

Het competentieprofiel maakt duidelijk in welke mate, je huidige of een toekomstige, functie bij je past. Bovendien krijg je inzicht in jouw natuurlijke aanleg voor concrete competentie en hoe jij je makkelijk kunt ontwikkelen. 

TMA 360 gradenmeting 

Met de 360 gradenmeting krijg je duidelijke, positieve input van mensen uit je omgeving over jouw ontwikkelpotentieel. Een waadevolle aanvulling op de TMA analyse. De effectiviteit van jouw gedrag wordt immers in belangrijke mate bepaald door de impact op anderen.

TMA is… 

$

diepgaand

$

positief

$

ontwikkelingsgericht

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op voor een meer informatie.

TMA

Pin It on Pinterest