COACHING

Herken je dit?

N

Heb jij wel eens het gevoel dat je geleefd wordt?

N
Wil je minder kritisch zijn op jezelf (en op anderen)?
N
Wil je een betere werk – privé balans ?
N
Wil je meer zelfvertrouwen?
N

Wil je jezelf niet constant (onnodig) klein maken?

Soms loop je tegen knelpunten aan waar je zelf niet goed uit komt. Middels coaching voorkom je dat je steeds in dezelfde valkuilen stapt. In plaats van aandacht te besteden aan de negatieve stemmen in je hoofd kom je in actie, zodat je het maximale uit jezelf haalt en relaxter en gelukkiger bent.
DISC kwadrant

Hoe werkt het?

We starten met een vrijblijvende kennismaking waarin we helder krijgen waar je aan wilt werken én of we dat met elkaar willen doen. Want een goede klik tussen coach en coachee is heel belangrijk voor het behalen van jouw doelen. Vertrouwen en wederzijds respect zijn cruciaal.
Tijdens deze intake doe ik (Caroline) tevens een voorstel voor de aanpak en het aantal gesprekken.

$
Ik werk heel resultaatgericht. Inzichten zijn prachtig en een voorwaarde voor gedragsverandering, maar uiteindelijk is er meer nodig: concrete actie.
$
Jij hebt te allen tijde de regie. Ik help je zaken helder te krijgen, daag je uit en moedig je aan, maar uiteindelijk ben jij degene die het doet.
$
Zowel tijdens als tussen onze gesprekken. Je gaat aan de slag met opdrachten en experimenteert met nieuwe gedrag, zodat je doel daadwerkelijk bereikt.
$
De technieken en methodes die we gebruiken, hangen af van jouw vraag. Ik werk o.a. met transactionele analyse (TA), NLP, Voice Dialogue, DISC, Theta en EFT.
$
We spreken af in Breda, online of bij jouw werkgever als ik daar meerdere mensen coach.

Ervaringen over de coaching 

Wat kost het?

Het aantal benodigde gesprekken verschilt. We starten met een basistraject van 4 gesprekken van maximaal 1,5 uur per gesprek. Dat kost € 995.
Een extra gesprek kost € 220.

Deze prijzen zijn exclusief btw.

Voor particulieren hanteer ik andere tarieven. Mail me hier gerust over.

JOUW DOELEN BEHALEN?

Ik kijk er naar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe ik je kan helpen jouw doelen te behalen. Om het ziekteverzuim van jouw bedrijf te verlagen of jouw persoonlijke balans te ontdekken.

Pin It on Pinterest