OVER ONS

Het geheim van gedragsverandering?

Dat je met training en coaching sneller je doelen bericht wist je natuurlijk wel. Wist je ook dat ‘de klik’ met de trainer/coach de belangrijkste voorspeller is van de effectiviteit van het traject? Onderzoek stelt zelfs vast dat dit belangrijker is dan de kennis en papiertjes van de trainer/coach!  

Begrijp me niet verkeerd: ik houd van professionaliteit en kan je geruststellen dat het met die kennis en certificeringen goed zit. Maar vanwege de essentie van de klik focus ik me hier liever op het gezicht achter Succesvol Balanceren. Dat ben ik, Caroline Schenk-Kwint. 

Ik geloof enorm in de kracht van geschreven woorden (ik schreef o.a. het boek Opvoeden, hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bijgekregen en hét Boek voor ouders) en , maar geef voor het bepalen van een klik de voorkeur aan ‘live’. Het liefst via een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maar voor nu vast via onderstaande video. Kijk je mee?  

DISC kwadrant

Gecertificeerde trainers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze trainers niet enkel goed opgeleid, maar volgen zij ook jaarlijks bijscholing.

DISC certificering
TMA certified professional
DISC certificering

Gemiddelde beoordeling van de trainers: 8,8

Trainers/Coaches

Ik werk samen met andere trainers/ coaches. Per traject bekijk ik wie het beste past. Al heb ik wel een aantal vaste samenwerkingspartners:

Carola Melis

Carola Melis

HR adviseur, coach en trainer gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap en TMA

Carola streeft al jarenlang samen met medewerkers en organisaties naar authenticiteit in werk. Ze begeleid deelnemers bij hun persoonlijke & professionele ontwikkeling door hun inzicht te geven in hun overtuigingen, drijfveren en talenten.
Carola is ervan overtuigd dat als mensen zichzelf écht kennen en daarop de regie pakken, balans een logisch gevolg is. Haar aanpak zorgt voor bevlogenheid en vitaliteit bij deelnemers waardoor burn-outs en andere klachten worden voorkomen.
Ingrid Lievens

Ingrid Lievens

HR adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in loopbaan- , stress- en burnout coaching

In haar inmiddels ruim 15 jaar lange loopbaan in het HR vak heeft Ingrid bedrijven geadviseerd bij de implementatie en uitvoering van hun personeelsbeleid en medewerkers gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft ervaren dat de meeste mensen pas in actie komen als het leed eigenlijk als is geschied (b.v. bij uitval door stress of burn-out). Zonde!
Ingrid ziet het als haar missie om mensen te begeleiden om meer (of weer) regie over hun leven te krijgen. Dit begint met inzicht in eigen drijfveren, verlangens, kwaliteiten, valkuilen én het geloof in eigen kunnen om van daaruit bewuste keuzes te maken. “Als je doet waar jouw kracht ligt en waar jij écht plezier aan beleeft, kun je jouw talent moeiteloos inzetten. Waardoor je succesvol bent, meer energie en werkplezier hebt en minder stress ervaart!”

In de media

JOUW DOELEN BEHALEN?

Ik kijk er naar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe ik je kan helpen jouw doelen te behalen. Om het ziekteverzuim van jouw bedrijf te verlagen of jouw persoonlijke balans te ontdekken.

Pin It on Pinterest