Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

Het geheim van gedragsverandering?

 

Caroline Schenk-Kwint

Dat je met training en coaching sneller je doelen bericht wist je natuurlijk wel. Wist je ook dat ‘de klik’ met de trainer/coach de belangrijkste voorspeller is van de effectiviteit van het traject? Onderzoek stelt zelfs vast dat dit belangrijker is dan de kennis en papiertjes van de trainer/coach!  

Begrijp me niet verkeerd: ik houd van professionaliteit en kan je geruststellen dat het met die kennis en certificeringen goed zit. Maar vanwege de essentie van de klik focus ik me hier liever op het gezicht achter Succesvol Balanceren. Dat ben ik, Caroline Kwint-Schenk. 

Ik geloof enorm in de kracht van geschreven woorden (ik schreef o.a. hét ‘Boek voor ouders’), maar geef voor het bepalen van een klik de voorkeur aan ‘live’. Het liefst via een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maar voor nu vast via onderstaande video. Kijk je mee?  

JOUW DOELEN BEHALEN?

Ik kijk er naar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe ik je kan helpen jouw doelen te behalen. Om het ziekteverzuim van jouw bedrijf te verlagen of jouw persoonlijke balans te ontdekken. 

Laat via de button hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. 
Je mag me ook telefonisch contacten: 06 – 53 12 04 81.

Gemiddelde beoordeling van de trainers: 8,8

TRAINERS / COACHES

Ik werk samen met andere trainers/ coaches. Per traject bekijk ik wie het beste past. Al heb ik wel een aantal vaste samenwerkingspartners:

Marianne van den Broek
Coach en trainer gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap, is opgeleid als arts en psychiater.

In haar spreekkamer kwam ze dagelijks getalenteerde mensen tegen die het op alle vlakken perfect voor elkaar leken te hebben. Maar die onvoldoende geleerd hadden om te gaan met stress en moeilijke emoties, te weten wat voor hen belangrijk is en wat ze nou écht willen. Mensen die te lang geprobeerd hadden op de automatische piloot door te gaan. Met burnout, depressie of angststoornissen als gevolg.

Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun persoonlijk leiderschap. Zodat het nooit meer zo ver hoeft te komen dat ze in haar spreekkamer eindigen.
Bovendien weet ze uit persoonlijke ervaring hoeveel leuker en gelukkiger je wordt van persoonlijk leiderschap, met succes op je werk als niet onbelangrijke bonus!

Ingrid Lievens
HR adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in loopbaan- , stress- en burnout coaching.

In haar inmiddels ruim 15 jaar lange loopbaan in het HR vak heeft Ingrid bedrijven geadviseerd bij de implementatie en uitvoering van hun personeelsbeleid en medewerkers gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft ervaren dat de meeste mensen pas in actie komen als het leed eigenlijk als is geschied (b.v. bij uitval door stress of burn-out). Zonde!

Ingrid ziet het als haar missie om mensen te begeleiden om meer (of weer) regie over hun leven te krijgen. Dit begint met inzicht in eigen drijfveren, verlangens, kwaliteiten, valkuilen én het geloof in eigen kunnen om van daaruit bewuste keuzes te maken. “Als je doet waar jouw kracht ligt en waar jij écht plezier aan beleeft, kun je jouw talent moeiteloos inzetten. Waardoor je succesvol bent, meer energie en werkplezier hebt en minder stress ervaart!”

IN DE MEDIA

Pin It on Pinterest