Krijg grip op je leven middels het levenswiel

Mogen we je allereerst een compliment maken? Dat jij op deze pagina bent beland, betekent dat jij jouw leven serieus neemt en open staat voor groei en ontwikkeling. Helaas is dat in Nederland geen gemeengoed. Veel mensen komen er op hun sterfbed pas achter dat ze hun leven heel anders hadden willen leven. Mooi dat jij er nu bewust mee aan de slag gaat/ bent!

Het levenswiel helpt je om de balans op te maken waar je nu staat en daarna te bepalen wat de eerste stappen zijn die je gaat zetten richting jouw ideale leven.

Wil je meer uitleg over de verschillende gebieden? In hét Boek voor ouders – ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan staat op bladzijden 67 t/m 74 een uitgebreide toelichting.

Ben jij ook dol op het luisteren van podcasts? In de ‘Hoe doen zij dat dan?’-podcast interviewt Caroline werkende ouders om jou te inspireren een relaxter een gelukkiger leven te leiden.

MEER BALANS?

Wil je meer balans, maar weet je niet exact hoe? We vertellen je graag wat er voor jou mogelijk is. kijken ernaar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe we je kunnen helpen om jouw persoonlijke balans te ontdekken.

Pin It on Pinterest