Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

Krijg grip op je leven middels het levenswiel

Mogen we je allereerst een compliment maken? Dat jij op deze pagina bent beland, betekent dat jij jouw leven serieus neemt en open staat voor groei en ontwikkeling. Helaas is dat in Nederland geen gemeengoed. Veel mensen komen er op hun sterfbed pas achter dat ze hun leven heel anders hadden willen leven. Mooi dat jij er nu bewust mee aan de slag gaat/ bent!

Het levenswiel helpt je om de balans op te maken waar je nu staat en daarna te bepalen wat de eerste stappen zijn die je gaat zetten richting jouw ideale leven.

Wil je meer uitleg over de verschillende gebieden? In hét ‘Boek voor ouders – ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan staat op bladzijden 67 t/m 74 een uitgebreide toelichting. 

Wil je meer balans, maar weet je niet exact hoe? We helpen je er graag mee. Bijvoorbeeld via persoonlijke coaching of het programma ‘Leren Balanceren’. We vertellen je graag wat er voor jou mogelijk is.

Ben jij ook dol op het luisteren van podcasts? In de ‘Hoe doen zij dat dan?’-podcast interviewt Caroline werkende ouders om jou te inspireren een relaxter een gelukkiger leven te leiden. Abonneer je via je favoriere podcast app of vul hieronder het formulier in om op de hoogte te blijven.

Pin It on Pinterest