Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

71% van de bedrijven schat ziektekosten te laag in

Heb je wel eens een circusacrobaat op een metershoog touw zien wiebelen? Of hem met brandende ballen zien jongleren?
Dan heb je hoogstwaarschijnlijk met ingehouden adem zitten toekijken. Hopend op een goed einde.
Veel HR-adviseurs en directeuren hebben hetzelfde gevoel als ze naar hun medewerkers kijken. En toezien hoe die wanhopig proberen alle ballen in de lucht te houden.

Dat gevoel begrijpen we volledig. Het betekent namelijk nogal wat als een werknemer uitvalt. De druk op de rest van het team neemt toe, waardoor de kans op hun verzuim ook vergroot. Bovendien gaat uitval gepaard met veel geregel en hoge kosten.

wat kost een zieke medewerker

Zelfs met een verzuimverzekering moet je meestal bijna de helft van de verzuimkosten zelf betalen. En ben je verplicht om re-integratie te regelen.

 HOE ZOU HET ZIJN…

Om het ziekteverzuim te doorbreken? Om medewerkers te hebben die vitaal, energiek en gezond zijn?
Medewerkers die het beste uit zichzelf halen en daarmee de grootste toegevoegde waarde leveren voor jouw bedrijf?

Door goede professionele begeleiding is het mogelijk om niet-medisch ziekteverzuim met zo’n 50% terug te brengen. Wist je dat in 70-90% van de gevallen uitval wegens ziekte geen medische oorzaak heeft? Al kunnen mensen wel letterlijk ziek worden van niet-medische problemen, zoals relatieproblemen, schulden of moeilijkheden op het werk. Per in dienst zijnde fulltime medewerker is een besparing mogelijk van € 8.316 x 80% x 50% = € 3.326,40. Elk jaar opnieuw!

Wij bieden die professionele begeleiding in de vorm van training en coaching: 

training leren balanceren

Blijvende gedragsverandering kost zelfbewustzijn, tijd en doorzettingsvermogen. Dit 4 maanden programma bestaat uit een combinatie van 3 live trainingsdagen, coachgesprekken en een doorlopend thuisprogramma en richt zich in kleine groepen specifiek op die blijvende gedragsverandering. Zodat ziekteverzuim zo duurzaam mogelijk wordt aangepakt. 

Investering: € 1.995 per deelnemer inclusief 3 coachgesprekken (meer live begeleiding en een nazorgprogramma mogelijk).

coaching

Loopbaancoaching of coaching op vraagstukken als ‘Ik wil mijn werk beter los kunnen laten’, ‘ik wil mijn tijd beter organiseren’, ‘Ik wil duidelijker mijn grenzen aangeven’, ‘Ik wil een betere werk-privebalans’.
Wij coachen zowel online als live (bij de opdrachtgever of bij een van de coaches).

Investering: gem. € 1275 per traject (afh. van aantal sessies). 

l

workshops en maatwerk

Workshops of trainingen over balans, burn-out of  communicatie (binnen een team of met externe relaties) worden op maat gemaakt gebaseerd op de behoeften die er spelen. Wij werken o.a. met DISC en Transactionele Analyse. 

Investering: afhankelijk van de wensen. 

Pim Leutholff – deelnemer training ‘Leren Balanceren’:

Omdat alles na deze training in balans is, heb ik meer energie en ervaar ik mijn werk als minder druk. Doordat ik mijn passie en gedrevenheid weer ben gaan ervaren, kan ik weer lachen en ben ik de beste versie van mezelf. Ik kan beter mijn grenzen aangeven en zorg beter voor mezelf. Ik sta nu midden in het leven i.p.v. een toeschouwer te zijn.

deelnemer training  ‘Leren Balanceren:

Om balans te ervaren dacht ik dat ik grote veranderingen moest maken in mijn leven. Maar ik merk juist dat door gedurende een langere periode kleine stapjes te zetten alles nu veel meer vanzelf gaat en ik meer energie heb. Heerlijk!

 DE TRAINING ‘LEREN BALANCEREN’ WORDT BEOORDEELD MET EEN 9,1

Op de vraag ‘In welke mate beveel je deze training aan aan collega’s/ vrienden?’

JA, IK WIL GRAAG EEN LAGER ZIEKTEVERZUIM!

We plannen graag een vrijblijvend kenningsmakingsgesprek met je in om te bespreken waar wij je kunnen helpen om op een duurzame wijze met je ziekteverzuim om te gaan en gelukkige, energieke en productieve medewerkers te krijgen. 
Laat via onderstaande knop je gegevens achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

IN DE MEDIA

Pin It on Pinterest