<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

In deze podcast

Titus Kramer

algemeen directeur

Capability

4 kinderen (21, 17 en 4 jaar oud)

Je ontdekt

  • Dat een burn-out niet nodig is als je jezelf op nummer 1 zet (en een scheiding niet als je je relatie op nummer 2 zet).
  • Hoe je met weinig slaap toch effectief bent.
  • Hoe hij en zijn vrouw (die vaak in het buitenland werkt) hun relatie spannend houden.
  • Wat een kinderhotel is (ik had er nog nooit van gehoord) en welke rust dat Titus en zijn vrouw geeft.

#28 Tips voor de zoektocht naar balans met Algemeen Directeur Capability Titus Kramer

Titus was 26 toen zijn tweeling werd geboren. Een paar jaar later volgde een derde zoon, verkocht hij zijn bedrijf en vertrok hij voor een paar jaar naar het buitenland. Een mooie tijd. Toch zou hij het andere ouders niet adviseren om voor hun kinderen te stoppen met werken. Hij vindt dat hij destijds op een te jonge leeftijd een aantal jaar uit het arbeidsproces is gestapt en bovendien is de input die je van je werk krijgt ook waardevol om aan je kinderen door te geven.

Titus is gescheiden en heeft 4 jaar geleden met zijn nieuwe vrouw een dochter gekregen. Ook nu blijft balans een aandachtspunt: hij is directeur van arbodienst Capability en zijn vrouw reist als eigenaar van sierradenmerk Otazu de hele wereld over. Met de jaren is het er dus eerder drukker dan rustiger op geworden. Helpt zijn leeftijd en levenservaring? Doet hij dingen anders? En natuurlijk: wat kunnen jij en ik daarvan leren? Deze relativerende uitspraak van Titus vond ik al heel fijn:

“We moeten het leven niet zo groots opblazen. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat je elke dag opstaat en weer naar bed gaat en dat je daar tussenin plezier maakt.”

Dit prachtige, inspirerende interview bevat nog veel meer mooie uitspraken en inspiratie. Ik wens je daarom veel luisterplezier!

Voor meer informatie over het programma waarover Titus vertelt, zie www.qragt.nl

Pin It on Pinterest