<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

#15 Heb je balans als je vrouw fulltime thuis is? met directeur Caesar Groep Theo de Wolf

apr 18, 2019

In deze podcast

Theo de Wolf

directeur

Caesar Groep

3 dochters

Je ontdekt

  • Dat een partner die fulltime thuis voor de kinderen zorgt zowel voor balans als disbalans zorgt én wat hij en zijn partner daar aan doen. 
  • Zijn simpele maar super efficiënte tips om zijn energie hoog te houden 
  • Waarom Theo na een heftige privé-situatie besloot om meer thuis te zijn. 
  • Wat scrum en agile is en hoe je dat heel effectief binnen je gezin kan inzetten.

#15 Heb je balans als je vrouw fulltime thuis is? met directeur Caesar Groep Theo de Wolf

“Wij zijn een mensenbedrijf. Het draait niet alleen om jou als werknemer, maar vooral om jou als persoon. Ik hoop dat mensen zichzelf zijn bij ons. Daarom wilden we voor ons 25-jarig bestaan een herinneringsboek maken met foto’s van werknemers en hun kinderen. Niet alleen omdat kinderen de toekomst zijn, maar ook omdat familie misschien wel het belangrijkste onderdeel van jezelf is.” 

Ik raakte geïntrigeerd door bovenstaande tekst die ik op internet las en vroeg me af hoe Theo het gezinsleven combineert met een werkweek van gemiddeld 60 uur. Hoe hij dat regelt met zijn partner? Wat zij binnen het bedrijf doen om mensen hun volle potentieel te laten leven en nog veel meer…. 

Ontdek het in dit openhartige interview! 

Pin It on Pinterest