<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

#32 Hoe is het om thuisblijfvader te zijn? met Peter “Stay home dad” Doesburg

apr 5, 2020

In deze podcast

Peter Doesburg

thuisblijfvader

2 zoons

Je ontdekt

  • Hoe Peter thuisblijfvader is geworden,
  • Wat het omdraaien van de traditionele rollen voor zijn gezin betekent.
  • Hoe hij omgaat met de vooroordelen die de buitenwereld heeft.
  • Waarom zijn ochtendritueel hem letterlijk en figuurlijk op de been houdt (dit mag je niet missen).
  • Wat volgens Peter balans is en waarom structuur een belangrijke rol speelt.

#32 Hoe is het om thuisblijfvader te zijn? met Peter “Stay home dad” Doesburg

​Heb je altijd al willen weten hoe het is om thuisblijfvader te zijn? In deze aflevering spreek ik met “Stay home dad” Peter Doesburg. Al sinds de geboorte van zijn oudste zoon (nu 6 jaar) zorgt hij voor de kinderen en het huishouden, terwijl zijn vrouw carriëre maakt. En dat doet Peter met veel plezier. Sterker nog: hij raadt iedereen aan om thuisblijfvader te worden. Al was het maar voor even.

Peter vertelt dat de buitenwereld hem niet altijd begrijpt. Zo reageren sommige vaders neerbuigend op zijn rol als thuisblijfvader. In de podcast ontdek je hoe Peter hiermee omgaat.

Gelukkig houdt zijn ochtendritueel hem letterlijk en figuurlijk op de been. Zonder zou het niet zo makkelijk zijn om het huishouden te runnen. Het geeft hem de mogelijkheid om overal adequaat op te reageren. Benieuwd wat zijn ochtendritueel is? Luister dan vandaag nog naar deze podcast.

Pin It on Pinterest