BOEKEN VAN CAROLINE

Een fijne thuissituatie heeft invloed op jouw balans

Caroline heeft een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling en is ervan overtuigd dat opvoeden eigenlijk gaat over het opvoeden van jezelf. Omdat ze graag dingen makkelijker maakt, vertaalde ze veelgebruikte coachings- en trainingsmethodieken door naar opvoeden. Dat werkte goed in haar eigen gezin en gunt ze ook andere ouders. Daarom schreef ze de boeken ‘Opvoeden, hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bijgekregen’  en hét ‘ Boek voor ouders’. 

Beide boeken zijn zowel online als bij boekhandels verkrijgbaar. Bestel je de boeken via deze site? Dan ontvang je een gesigneerd exemplaar.

Opvoeden hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen

Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen

Ieder kind is uniek. Gelukkig. Alhoewel: soms is het voor ouders best lastig. Want waarom werkt iets voor het ene kind wel en voor het andere niet?

Ouders zeggen wel eens gekscherend ‘Hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen, dan was het een stuk makkelijker geweest.’ Dit boek geeft je die gebruiksaanwijzing, zodat je

N

weet hoe je elk kind kunt motiveren om in actie te komen, zonder dat daar strijd voor nodig is

N

meer geduld hebt waardoor de sfeer in jouw gezin snel en gemakkelijk verbetert

N

je weet hoe je elk kind kunt motiveren om in actie te komen, zonder dat daar strijd voor nodig is

De gebruiksaanwijzing in dit boek is gebaseerd op de DISC-methodiek, een persoonlijkheidsanalyse die in het bedrijfsleven veelvuldig en succesvol wordt toegepast, maar waarvan de vertaling naar het gezinsleven vrijwel nooit wordt gemaakt. Terwijl het daar mogelijk nog veel effectiever is. Je begrijpt namelijk beter wat je kind bedoelt en wat het nodig heeft. Daarom is Opvoeden: Hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen dé gereedschapskist die elke ouder nodig heeft om op korte termijn de sfeer in huis te verbeteren en op lange termijn zijn of haar kind een stevig fundament mee te geven.

9

Bevat veel praktisch toepasbare voorbeelden voor een direct positief effect.

9

Inclusief tests om de communicatiestijl van zowel ouder als kind te bepalen. En een video voor je kind voor nog meer effect.

Boek voor ouders

Boek voor ouders – ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan. 

Veel ouders vinden opvoeden lastig en lopen dagelijks tegen opvoedproblemen aan, terwijl ze juist graag meer plezier uit hun gezin willen halen. Hoe zorg je ervoor dat je kind naar je luistert, zonder dat je je geduld verliest? Ben je te streng of juist te toegeeflijk? Hoe krijg je kinderen die zelfkennis en zelfvertrouwen hebben, het maximale uit zichzelf halen en opgewassen zijn tegen de uitdagingen van de huidige maatschappij?

Caroline en Donald ontdekten dat de essentie ligt in zelfbewustzijn. Als je je namelijk bewust bent van je eigen gedrag, herken je ook de uitwerking ervan op je kinderen. Om je daarbij te helpen ontwikkelden Caroline en Donald de COACH-methode. De 9 stappen van COACH helpen je het beste uit jezelf te halen en als jij het beste uit jezelf haalt, ben je het beste voorbeeld voor je kind. Wanneer jij dat als ouder helder hebt, gaat succesvol opvoeden vanzelf.

opvoedboeken

Pakketkorting

Wil je zowel het boek Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bijgekregen als hét Boek voor ouders bestel ze dan samen en ontvang € 5 korting.

Ervaringen van lezers

Pin It on Pinterest