<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>
interview Monique Ravenstijn en Caroline Kwint-Schenk

#34 Een rete goede ouder zijn én 80 uur per week werken? Met supermarkteigenaresse met een missie Monique Ravenstijn

mei 10, 2020

In deze podcast

Monique Ravenstijn

stichting- en supermarkteigenaresse

Jumbo Monique - Stichting Jeelink

3 kinderen

Je ontdekt

  • Waarom juist de geboorte van haar derde kind een wake-up call voor Monique was.
  • Hoe Monique een expert is geworden in het bewaken van haar balans.
  • Waarom ze, ondanks dat ze veel werkt, een super goede band met haar kinderen heeft.
  • Waarom (en hoe) ze zich niet meer laat beperken door haar angsten.
  • Wat haar sleutel is om alle ballen in de lucht te houden én enorm veel energie te hebben.

#34 Een rete goede ouder zijn én 80 uur per week werken? Met supermarkteigenaresse met een missie Monique Ravenstijn

Hoe dan? Dat is de titel van het boek van Monique Ravenstijn. En ook de vraag die ik mezelf stelde toen ik op social media zag wat Monique allemaal doet: Monique is eigenaar van twee Jumbo supermarkten, heeft een eigen stichting en schrijft blogs en boeken. Ze werkt zo’n 60 tot 80 uur per week én is een alleenstaande moeder van 3 kinderen.

Monique vertelt in deze podcast aflevering openhartig over de weg die ze heeft afgelegd. Want de energie die ze nu voor 10 heeft, heeft ze niet altijd gehad. Sterker nog er waren tijden dat ze haar ene been amper voor het andere kon zetten.

Ze ontdekte nota bene door haar dochter dat het tijd was voor een ommekeer in haar leven. Niet de ommekeer om het rustiger aan te doen, maar een ommekeer om meer in verbinding met zichzelf te staan en het leven te leiden wat zíj wilde i.p.v. wat de maatschappij van haar verwachtte. Met als resultaat dat ze haar vele werkzaamheden met gemak combineert met het ouderschap.

Ben je benieuwd hoe ze dit heeft gedaan? En hoe ook jij een gelukkiger leven kan leiden? Beluister dan nu gelijk dit inspirerende interview.

Veel luisterplezier!

Belangrijke links:

✔ Informatie over Monique haar stichting, haar supermarkten en haar blogs en boeken vind je op moniqueravenstijn.com.

✔ Wil je net als Monique afscheid nemen van belemmerende overtuigingen en daardoor gelukkiger leven? Ik help je graag! Ook online zijn mijn coachingstechnieken enorm effectief. Mail me gerust, zodat we kunnen bespreken wat er voor jouw mogelijk is (caroline@succesvolbalanceren.nl)

 

hoe doen zij dat dan? podcast Monique Ravenstijn en Caroline Kwint-Schenk
boek Hoe dan? Monique Ravenstijn

Pin It on Pinterest