Succesvol opvoeden

Wat leuk dat je het Boek voor Ouders leest of iets op wilde opzoeken op www.succesvolopvoeden.nl.
Deze site bestaat niet meer. Wij focussen ons met name op de persoonlijke ontwikkeling van ouders en niet zo zeer op de pedagogische kant van opvoeden. Bij nader inzien paste de naam Succesvol Balanceren daar beter bij. Daarom hebben we de site van Succesvol Opvoeden opgeheven. Hieronder helpen we je graag met de informatie waarnaar je op zoek was.

  5

  Wil je documenten uit het Boek voor ouders?

  Laat ons via een mail naar info@succesvolbalanceren.nl weten welke documenten je graag ontvangt. Dan sturen we je die zo snel mogelijk toe.

  5

  Ben je op zoek naar de online DISC-training?

  Helaas bieden we deze niet meer aan. Maar Caroline haar tweede boek gaat volledig over communicatiestijlen bij kinderen. Lees hier meer over Opvoeden, hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bijgekregen.

  5

  Wil je informatie over een van onze programma's?

  Kijk in het menu onder ‘diensten’ om ons aanbod te bekijken. Of neem contact met ons op via onderstaande button. 

  5

  Heb je een andere vraag?

  Als het bovenstaande niet is waar je naar op zoek bent, stuur dan een mailtje naar info@succesvolbalanceren.nl. We helpen je graag.

  boek voor ouders

  JOUW DOELEN BEHALEN?

  We kijken ernaar uit om persoonlijk met je kennis te maken, te ontdekken of we een klik hebben en zo ja hoe we je kunnen helpen jouw doelen te behalen. Om het ziekteverzuim van jouw bedrijf te verlagen of jouw persoonlijke balans te ontdekken.

  Pin It on Pinterest