<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

#14 Wat is de toekomst voor jouw kind? met futuroloog Christian Kromme

apr 4, 2019

In deze podcast

Christian Kromme

Futuroloog, spreker en auteur

Christian Kromme

3 kinderen

Je ontdekt

  • Hoe hij door de situatie met zijn dochter het doel in zijn leven heeft gevonden.
  • Waarom hij richting zijn kinderen heel terughoudend is met het gebruik van technologie, ook al weet hij als futuroloog dat technologie de toekomst is.  
  • Hoe technologische ontwikkelingen het onderwijs gaan beïnvloeden.  
  • Waarom het veel belangrijker wordt om onze kinderen hun passie te laten vinden.
  • Hoe hij er voor zorgt dat hij voldoende tijd met zijn kinderen heeft terwijl hij voor zijn  werk de hele wereld over vliegt. 

#14 Wat is de toekomst voor jouw kind? met futuroloog Christian Kromme

Wat zou jij doen als je dochter een terminale indicatie kreeg? Zou je het accepteren en genieten van de laatste momenten die jullie samen hadden? Christian Kromme deed het tegenovergestelde. Hij genoot wel van haar, maar accepteerde de uitspraak van de artsen niet. Hij ging zelf op onderzoek uit en ontdekte een alternatieve methode. Acht jaar later is zijn dochter nog steeds in leven, sterker nog: ze is volledig genezen verklaard! 

De situatie met zijn dochter heeft geleid tot een ommekeer in zijn carrière. Zoals hij zegt: “Het was een kadootje in een hele nare verpakking.”  

Door zijn onderzoek ontdekte Christian parallellen tussen de manier waarop cellen in een menselijk lichaam functioneren en de technologie. Door het slim gebruik van deze informatie is het mogelijk om de toekomst te voorspellen. Hij schreef het boek ‘Humanification’ en spreekt inmiddels over de hele wereld over de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en samenleving. In dit interview hebben we het o.a. over de impact op het gebied van onderwijs. 

Benieuwd naar het boek van Christian? Download hier gratis de e-book versie: https://christiankromme.com/the-book/ 

Pin It on Pinterest