Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.

Richard Branson

Mijn interesse voor het vakgebied persoonlijke ontwikkeling groeide en groeide. Vaak kreeg ik de opmerking ‘Ga je nu alweer een training doen? Weet je niet al voldoende?’ Sowieso denk ik dat je nooit bent uitgeleerd, maar er bleek meer te spelen. Daarom zei ik met veel enthousiasme ja toen ik in 2012 werd gevraagd om een opleiding tot persoonlijk leiderschapstrainer te volgen bij Maxwise Trainingen.  

Daarna volgde diverse opleidingen en certificeringen, zoals o.a.
✔ De door NOBCO gecertificeerde opleiding van Nonons (o.a. Transactionele Analyse, Voice Dialogue, NLP, systemisch werken, Acceptance en Commitment Therapy en oplossingsgericht coachen).

✔ DISC certificering, waardoor ik DISC rapporten kan uitgeven en ik de expertise heb om deze op de juiste manier te lezen en door te vertalen naar concrete actiestappen.

 Theta basis, advanced en dig deeper opleiding.

 EFT tapping.

Elk jaar volg ik minstens één nieuwe opleiding om me continue te blijven ontwikkelen. De trainers/coaches waarmee ik samenwerk hebben allemaal een gedegen vakinhoudelijke opleiding.

DISC certificering

Gemiddelde beoordeling van Caroline: 8,8

JOUW DOELEN BEHALEN?

Wil jij meer balans in je leven? Of wil je preventie aan de slag met het ziekteverzuim binnen jouw organisatie?
Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om te ontdekken of ik de juiste persoon ben om je te helpen. 

Laat via de button hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op. 
Je mag me ook telefonisch contacten op 06 – 53 12 04 81.

Pin It on Pinterest