Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

 

Ben je er klaar mee om ’s avonds uitgeput op de bank te ploffen en geen energie
meer te hebben voor de dingen die je graag doet?

Zie je vaak andere ouders waarbij je denkt ‘Hoe doen zij dat dan?’
Waarom kunnen zij wel met gemak werk, sport, gezinsleven en hobby’s combineren en lijkt het voor jou vaak een struggle?

 Verlies je thuis net wat vaker dan je lief is je geduld?

Heb je volgens ‘het plaatje’ alles, maar lukt het je niet om er van te genieten,
omdat alles als
een sneltreinvaart aan je voorbij lijkt te gaan?

Herkenbaar?

Als dingen niet lopen zoals jij wilt, kom je in actie. Anders was je niet op deze site. Je hebt ambitie en wilt dit combineren met het ouderschap.
En weet dat er voor jou meer mogelijk is dan dit. Meer geluk, meer (innerlijke) rust, meer betekenis aan jouw leven.

Maar hoe?

Dat leren we je in de training ‘Leren Balanceren’.

Door enkel een boek te lezen en wellicht wat meditatie-oefeningen ben je er nog niet. Als het zo makkelijk was, had je het toch allang gedaan?

 

Als je doet wat je altijd al deed,  krijg je wat je altijd al kreeg…

 

Dat het niet zó makkelijk is, betekent niet dat het moeilijk is.
Helaas denken veel werkende ouders dat wel, waardoor ze niet in actie komen. Zonde!

Het gaat er om dat je weet wat je moet doen en dat consistent doet.

Vergelijk jouw kwaliteit van leven met de kwaliteit van je gebit.
Hoe zou die zijn als je enkel tweemaal per jaar naar de tandarts gaat en verder niets doet?
Zou het beter zijn als je tweemaal per dag je tanden poetst en nooit naar de tandarts gaat?

Het tweede toch?

Daarom duurt onze training ‘Leren Balanceren’ 4 maanden.
We vinden het namelijk belangrijk dat je daadwerkelijk jouw resultaten bereikt.

Zodat je:

MEER BALANS?

Weet hoe bij te sturen op momenten dat je uit balans raakt. 

Voldoende tijd hebt voor je werk en je gezin, zonder daarvoor tijd voor jezelf op te zeggen.

De controle kan loslaten, zonder bang te zijn dat alles in het honderd loopt.

Je eigen keuzes maakt, zonder egoïstisch en bot te zijn.

Een goede ouder bent én je tegelijkertijd invulling geeft aan je zakelijke ambities.

Luisterende kinderen hebt, zonder je geduld te verliezen.

Zelfverzekerd bent zonder arrogant te zijn.

Nieuwe uitdagingen durft aan te gaan, zonder je onveilig te voelen.

 

En misschien wel het allerbelangrijkste: zodat je een enorm inspirerend voorbeeld bent voor je kind.
Kinderen leren immers niet van wat je zegt, maar van wat je doet. 

Jair Janga – deelnemer training:

Ik ben nu in een flow waarin alles me makkelijker afgaat. Zowel op het werk als privé.
Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad. Ik dacht dat het hielp om alles diep weg te stoppen en had daardoor onvoldoende door hoe het mijn dagelijks leven nog beïnvloedde. Ik heb het los kunnen laten, waardoor mijn verleden niet meer bepaalt wie ik nu ben én ik er ook voor kan zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt voor mijn eigen gezin.
Daarmee was deze training niet enkel interessant voor mijzelf en mijn werkgever, maar ook voor mijn kind. Over win-win-win gesproken!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We hebben een BASIS- en een VIP-programma. Lees hieronder welke activiteiten bij welk pakket zijn inbegrepen. 

3 trainingsdagen

We starten het 4 maandentraject met een live trainingsdag en we sluiten er mee af. Halverwege komen we ook een dag samen. We werken hierbij veel met ervaringsleer, waardoor je het geleerde nooit meer vergeet. Denk maar eens aan leren fietsen.  
BASIS en VIP 

3 online webinars

Verspreid over de periode hebben we 3 webinars van elk 1 uur. Deze kun je vanaf een locatie naar eigen keuze volgen. Zolang je maar een computer (of tablet) met internetverbinding hebt!
enkel VIP

w

persoonlijke gesprekken

Sommige onderwerpen bespreek je wellicht liever niet in groepsverband. Daarom hebben we meerdere 1-op-1 gesprekken, waarbij we specifiek op jouw situatie kunnen inzoomen. 
BASIS 3 gesprekken, VIP 5 gesprekken

online learning programma

Om de continuïteit te waarborgen (denk nog even aan het poetsen van je tanden…) krijg je regelmatig een (korte) video of opdracht. En hebben we een besloten online groep met de andere deelnemers. 
BASIS en VIP

follow-up programma

Na de laatste trainingsdag staan we nog 8 maanden voor je aan de zijlijn. Je ontvangt inspiratiemails, een webinar en nog 2 persoonlijke gesprekken. 
Enkel VIP

De investering voor dit volledig 4 maanden durende traject is voor het BASIS-programma € 2395,- en voor het VIP programma € 3.975,-per persoon exclusief btw.

Werkende vader die deelnam aan de training:

Ik kon enorm piekeren en me zorgen maken om onbenullige zaken. De gedachten zijn er nog, maar ik kan deze nu parkeren wanneer ik wil. Dat geeft me zowel veel rust als energie. Ik heb enorm veel aan deze training gehad. Ik ben milder naar mezelf, geef duidelijker mijn grenzen aan en ben bovendien een stuk vrolijker. 

JA IK WIL MEER BALANS

Wil je overleggen hoe jij (via je werk) kan deelnemen of meer informatie over de training, laat dan via de button hieronder je gegevens achter.

Wil jij de sfeer in je gezin verbeteren? Kijk dan eens op www.succesvolopvoeden.nl voor gratis programma’s en de online training ‘Succesvol Communiceren Met je Kind’.

VEEL GESTELDE  VRAGEN

Hoeveel mensen nemen deel aan de training?

Tussen de 6 en 12 personen. 

Waar vindt de training plaats?

De trainingsdagen vinden plaats op of in de directe omgeving van jouw werk. De coachgesprekken vinden meestal online plaats. We maken hiervoor gebruik van Zoom: een (voor jou gratis) gratis software voor videoconferencing. Onze ervaring leert dat deelnemers het heel plezierig vinden om vanuit hun eigen vertrouwde omgeving de gesprekken te voeren. Indien er een sterke voorkeur is voor live gesprekken, bespreken we graag met jou de mogelijkheden. 

De open inschrijving-trainingen worden op een centraal in Nederland gelegen locatie gegeven.

Ik wil de training niet met collega's volgen. Kan dat?

Ja, naast incompany geven we deze training ook met een open inschrijving. Je volgt de training dan met medewerkers van andere bedrijven.

Mocht jouw werkgever de voorkeur geven aan een incompany training, weet dan dat het geen groepstraining is maar een individuele training die gedeeltelijk in groepsverband wordt gegeven. De kans is weliswaar groot dat je contact met deelnemende collega’s zal verbeteren, maar dat is geen specifiek doel van de training. Onderwerpen die je niet met collega’s wilt delen, kunnen we in de 1-op-1-gesprekken aan de orde laten komen. 

Wat kost de training?

De training kost voor werkgevers € 3.975,- exclusief btw voor het totale 4 maanden programma inclusief 8 maanden follow-up. 

Hoeveel tijd kost de training me?

Houd naast de trainingsdagen ongeveer rekening met 1 uur per week. De ene week zal het wat meer zijn en de andere wat minder. Het gaat ons niet om de intensiteit maar om de consistentie. Dus liever 10 min per dag dan eenmaal per week een uur. De ene keer zijn het enkel opdrachten om over na te denken en kun je dit doen op weg van huis naar werk. De andere keer vergt het iets meer van je. In alle gevallen is het belangrijk dat het leuk is! Een van de voorwaarden om makkelijk te leren. 

Is dit de enige training die jullie geven?

Nee, we geven ook communicatietrainingen, waardoor je sneller en relaxter je doelen behaalt. Dit bieden we aan via je werkgever. Via www.succesvolopvoeden.nl bieden we een online communicatietraining die specifiek voor gezinnen is samengesteld. 

Wat hoort mijn werkgever over evt. privé-zaken die aan bod komen?

Van ons niets. Het voordeel voor je werkgever is dat deze medewerkers hebben die lekkerder in hun vel zitten (daardoor minder ziek zijn, gemotiveerder en productiever zijn). Die resultaten zien ze op de werkvloer. De weg die we doorlopen hebben om daar te komen, is daarbij niet van belang. 

Coachen jullie ook zonder training?

Ja, dat kan ook. We bespreken graag persoonlijk met je wat jouw leerdoelen en persoonlijke omstandigheden zijn en welk traject het beste werkt om die te bereiken. Voor bedrijven hanteren we een uurtarief van € 150,- excl BTW, voor particulieren is dat € 90,-

Deelnemer van de training:

Om balans te ervaren dacht ik dat ik grote veranderingen moest maken in mijn leven. Maar ik merk juist dat door gedurende een langere periode kleine stapjes te zetten alles nu veel meer vanzelf gaat en ik meer energie heb. Heerlijk!

IN DE MEDIA

Pin It on Pinterest