Subscribe to Podcast

Subscribe on iTunes
Subscribe on Stitcher
Subscribe on Google Play
Subscribe on Spotify

 

 

Wij geloven niet in balans!

Zo dat is dan maar gezegd! We begrijpen dat dit best vreemd klinkt voor een bedrijf dat trainingen en coaching geeft aan werkende ouders die meer balans willen.

Tegenwoordig lijkt het heel normaal om het altijd maar druk te hebben.
Tegelijkertijd zijn mensen meer dan ooit bezig met balans. Niet voor niets springen yogascholen en mindfullness trainingen als paddenstoelen uit de grond en heeft meditatie allang afscheid genomen van het geitenwollensokken imago.
Iedereen is op zoek naar balans. Heb je ooit iemand gezien die volledig in balans was?
Als het al zou kunnen, lijkt het ons dodelijk saai. Uitdagingen en veranderingen horen nou eenmaal bij het leven.

Wij geloven wel dat de kunst van het balanceren te leren is, waardoor het voor iedereen die dat wil mogelijk is om gemakkelijk alle ballen in de lucht te houden.

Met specifieke nadruk op ‘wie dat wil’. Veel mensen houden namelijk ballen in de lucht omdat de maatschappij dat van hen verwacht, niet omdat ze dat zelf willen.

 

Weet jij zeker dat je het wilt? Dan leren wij je graag hoe je dat doet. Zodat je:

✔ Na een werkdag i.p.v. uitgeput op de bank te Netflixen nog voldoende energie hebt voor je kinderen, je vrienden of je sport. 

✔ Je de controle los kan laten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat alles in het honderd loopt. 

 Thuis niet meer dan je lief is je geduld verliest. 

✔ Je een goede ouder bent én je tegelijkertijd invulling geeft aan je zakelijke ambities.

✔ Vooral enorm kan genieten van deze bijzondere periode in je leven, i.p.v. het gevoel te hebben dat alles als een sneltreinvaart aan je voorbij lijkt te gaan?

Als je doet wat je altijd al deed,  krijg je wat je altijd al kreeg…

 

 HOE BEHAAL JIJ JOUW BALANS?

loopbaancoaching

Doen wat je leuk vindt, is essentieel voor je energieniveau en de door jouw gewenste balans. Zit je nog op de juiste plek? Of twijfel je of je iets anders wilt? In een traject van  5 gesprekken (ca 1,5 uur) gaan we samen op onderzoek uit, zodat je weet welke je stappen je gaat zetten om jouw balans te herstellen. 

Investering: per traject €695 voor particulieren – €995 voor bedrijven. 

coaching

Ben je blij met je baan, maar wil je je werk beter los kunnen laten? Wil je je tijd beter organiseren? Een betere werk-privébalans of duidelijker je grenzen aangeven? Middels 1 op 1 coaching leer je hoe je dat doet, zodat je relaxter en gelukkiger bent.

Investering: gem. €1275,- excl. BTW voor bedrijven en €795 incl. BTW voor particulieren per traject (afh. van aantal sessies). 

training leren balanceren

Dit intensieve programma biedt je alle support die je nodig hebt om je gedrag blijvend te veranderen. In 4 maanden neem je in kleine groepen deel aan 3 live trainingsdagen, 3-6 coachgesprekken (individueel) en een doorlopend thuisprogramma. Doorgaans betaald de werkgever omdat dit programma zorgt voor een lager ziekteverzuim en productievere werknemers.  

Investering: €1.995 per deelnemer inclusief 3 coachgesprekken (meer live begeleiding en een nazorgprogramma mogelijk).

Jair Janga – deelnemer training ‘Leren Balanceren:

Ik ben nu in een flow waarin alles me makkelijker afgaat. Zowel op het werk als privé.
Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad. Ik dacht dat het hielp om alles diep weg te stoppen en had daardoor onvoldoende door hoe het mijn dagelijks leven nog beïnvloedde. Ik heb het los kunnen laten, waardoor mijn verleden niet meer bepaalt wie ik nu ben én ik er ook voor kan zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt voor mijn eigen gezin.
Daarmee was deze training niet enkel interessant voor mijzelf en mijn werkgever, maar ook voor mijn kind. Over win-win-win gesproken!

Jitske Lochtenberg – coachee:

De techniek die Caroline in haar coaching hanteert is enorm effectief. Vooraf had ik niet durven dromen dat ik deze resultaten slechts in twee coachgesprekken zou behalen. Door mijn behoefte aan controle en af en toe gebrek aan vertrouwen in de toekomst, kwam ik soms vast te zitten. Wat zijn effect had op alle facetten in mijn leven. Door de coaching van Caroline durf ik weer op mijn intuïtie te vertrouwen, ben ik relaxter en bovenal veel effectiever in alles wat ik doe. Daardoor houd ik tijd over. Voor mijn bedrijf, mijn gezin en bovenal voor mezelf. Heerlijk! 

Pim Leutholff – deelnemer training ‘Leren Balanceren’:

Omdat alles na deze training in balans is, heb ik meer energie en ervaar ik mijn werk als minder druk. Doordat ik mijn passie en gedrevenheid weer ben gaan ervaren, kan ik weer lachen en ben ik de beste versie van mezelf. Ik kan beter mijn grenzen aangeven en zorg beter voor mezelf. Ik sta nu midden in het leven i.p.v. een toeschouwer te zijn.

JA, IK WIL MEER BALANS

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag wat er voor jou mogelijk is. Laat via onderstaande button je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

HOE BEHOUDEN ANDEREN BALANS?

Zie je vaak andere ouders waarbij je denkt ‘Hoe doen zij dat dan?’ Hoe combineren zij met gemak werk, sport, gezinsleven en hobby’s? Caroline interviewt in haar podcast ouders die op topniveau werkzaam zijn en ouders die vanuit hun werk of levenservaring een inspiratiebron zijn voor andere ouders. 

Een inspirerende podcast over balans, persoonlijk leiderschap, je energie hooghouden en het voorbeeld zijn voor je kinderen. 

Je luistert de podcast via je favoriere podcast-app of via deze site. 

podcast voor ouders

IN DE MEDIA

Pin It on Pinterest