<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var readingBar = document.getElementById("ds-reading-bar");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->addEventListener("scroll", function (event) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var total = document.body.scrollHeight - window.innerHeight;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(total);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> console.log(scrollY);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var percent = (window.scrollY / total) * 105;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent > 4) readingBar.style.width = percent + "%";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (percent == 100) readingBar.className = "finished";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> else readingBar.className = "";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

#05 60 uur per week wekren en toch balans met partner McKinsey Arnout de Pee

nov 25, 2018

In deze podcast

Arnout de Pee

Partner

McKinsey

2 kinderen

Je ontdekt

  • Wat hij bedoelt met emotioneel inchecken (wat hij zowel met zijn kinderen als met zijn cliënten doet) en waarom het zo krachtig is.
  • Hoe hij er voor zorgt dat hij en zijn vrouw geen management team met twee werknemers (alias de kinderen) worden, ook een stel blijven.
  • Wat zijn essentiële vraag is om continue te controleren of hij nog aligned is.
  • Dat hij een relaxtere papa is, door zich regelmatig af te vragen of iets daadwerkelijk een probleem is.
  • Waarom jezelf leren kennen je effectiever én een betere leider maakt.

#05 60 uur per week wekren en toch balans met partner McKinsey Arnout de Pee

Arnout de Pee is werkzaam bij verreweg het bekendste adviesbureau ter wereld: McKinsey & Company. Arnout is daar partner en gespecialiseerd in het verbeteren van energie-efficiëntie van industriële bedrijven. Arnout werkt zo’n 60 uur per week, reist veel, sport 4x per week, slaapt 7 uur per nacht en is vader van twee zonen van 4 en 6 jaar oud.

Voor het interview kreeg ik al een inkijkje hoe hij dat nou doet: zo gaf hij aan dat hij wel mee wilde werken, maar dat hij om de balans te bewaren alles goed afweegt en daarom maximaal een half uur van zijn tijd beschikbaar stelde.

Naast de vragen die ik in de podcast stel, heb ik voor mijn kandidaten ook nog een aantal vragen die ik voor mijn onderzoek gebruik. Ook beantwoorde hij mijn algemene vragen, over o.a. sport, meditatie en het aantal uur dat hij slaapt, vanuit de metro van London op weg naar het vliegveld. Want zo stelde hij: ik benut mijn reistijd 100% effectief.
Voorafgaande aan dit interview werd ik nog nieuwsgieriger hoe Arnout dat dan doet. Het kwam op mij over alsof hij continue ‘aan’ staat. Of dat zo is en hoe het voor hem werkt,  ontdek je in dit interview.

Pin It on Pinterest